Jag bara njuter när solen lyser på min likbleka kropp. Solen är nog den enda som kan få mig att varva ner och slå mig ner i solstolen och verkligen koppla av. Tur att det finns solskyddsfaktor 100. Min lekamen är inte bortskämde med solstrålar. Men förhoppningsvis så ska det bli ändring på det……….om nu vädergudarna är på min sida.
Idag packade vi in oss i bilen hela familjen, både tvåbenta och fyrbenta. Valde bilen istället för att gå eftersom den lille randige kille också skulle få komma ut och lufta sig. Bilen stannade vid en av stans hamburgerhak som ligger vackert vid Nattviken. Där intog vi lite glass och tittade på alla båtar som gled förbi. Vill ha båt!!!!!

Eftersom solen gassade fint så blev det lite varmt för grabbarna. Passade på att svalka av dom små liven. Grim var lite skeptisk från början men när han väl kom igång ville han aldrig gå upp.

Han var riktigt duktig på att simma för att vara första gången. Tordes inte släppa lös honom i vattnet så det blev bara några simtag. Måste nog köpa mig ett pensionärskoppel, trots att jag bara avskyr dessa koppel. Men vad gör man inte för att den lilla killen ska kunna simma ordentligt. Skulle ju vara toppen om man kunde simma nästan varje dag. Så snälla vädergudarna nu vill jag ha sol!! Bore är inte speciellt förtjust i att gå för långt ut. Han gick ut till magen och där stod han bra enligt honom själv.

Nu ikväll bokade jag en date med Marie och Ronja med flock. Tänkte att Ronja skulle lära Bore att simma. Han var ganska modig min stora vita. Skam den som ger sig. Innan sommaren är slut ska han kunna simma. Både jag och Marie hade även med oss våra tvåbenta barn. Vet inte vem som njöt mest? Bore var iallafall jättenöjd att få springa efter Maries killar så att sanden yrde. Nu sovar han gott den stora vita! :wub:

2 kommentarer till Härlig med stort H

  • Krutrut-Lisa skriver:

    Vi kommer upp & lär Bore simma om du finner ett vattenhål utan folk & fä. Han lär sig simma med mastiffer… nemas problemas. Tror att jag har ett flexi du kan få om vi ses… ska leta.

    KRAM LISA

  • Annelie skriver:

    Lisa: Eftersom vi är en hel del i Svansludd nu för tiden kanske vi kan simma på någon av era badställen? :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: