I förra veckan hade vi besök av tidningen när jag och Marie tillsammans med blivande vårdhunden Ronja hade praktik på ett av kommunens särskilda boenden. Nu går hela artikeln att läsa i våran morgontidning Allehanda. Tyvärr har reportern skrivit att man tränar finmotorik för att kunna gå. Det var ju inte riktigt så jag hade sagt men man kan ju inte få allt. I övrigt så är vi nöjda med artikeln. Viktigt att komma ut och berätta om vårat projekt! Världens bästa Ronja! :heart:

Hittade även en artikel som handlar om att Idas dagis hade bjudit in dom som bor grannar dvs plusboendet till midsommarfirande.  Heja Sörgårdens förskola ni är ett föredöme! Jag tycker verkligen att det är synd att man inte integrerar äldreboenden och förskolor mer. Dagiset bjöd på midsommarfest. Ni hittar en bild på Ida (i lila kläder) och hennes kompis som leker björnen sover. Våran lilla teaterapa som stod längst fram och sjöng i mikrofonen. Låten hon framförde var klappa lilla magen. :wub:

2 kommentarer till Kändisar i lokalpressen

 • Pia skriver:

  Hej vännen!

  Tack för din semester-uppmuntran! Jag ska njuta, men det känns inte som om kroppen har kommit ned i varv än! Det brukar ta några dagar för mig…

  Läste artikeln i tidningen om Dig och Ronja! Vilket jobb ni måste ha lagt ner! Tycker det verkar vara ett jättebra projekt!

  Kram från SEMESTERPIA :silly:

 • Annelie skriver:

  Pia: Projektet är toppen och superspännande!!! Njut av semestern!! :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: