Ibland undrar jag om jag är sadistiskt lagd eller bara rent och slätt helt dum i huvudet. Jag kom på den korkade idén att jag skulle se vad Gimmens OCD har kostat oss hittills. Tyvärr är det nog inte den slutgiltiga summan. Jag började lägga ihop kronor och ören. Men när siffran stigit över 24 tusen slutade jag räkna.Veterinärkostnad, alla resor till och från vet samt rehabpass, rehab, boende i Västerås, special foder och kosttillskott osv. Listan är oändlig på kostnader. Då har jag inte räknat med allt som försäkringsbolaget har ersatt. Jag har en jättebra försäkringsbolag. Har aldrig varit något strul och allt flyter smärtfritt. Men jag vet inte om dom snart sätter en spärr på mig så att jag inte får försäkra fler hundar. För om det är någon som har utnyttjat sin djurförsäkring så är det jag. Jag har haft maximal otur vad gäller mina hundar om man räknar bort Bore, som är en frisk krabat (peppar peppar). Kanske inte så konstigt att man blir bitter och tycker att livet är orättvist. Skulle inte mina tre boxerkillar (Boss, Loke och Grim)  haft olika problem så skulle jag fundera om det var mitt fel. Är det verkligen möjligt att ha en sådan här otur? Tro inte att jag jämför Grims liv med kostnader men det är dagens sanning att pengar växer inte på träd. Pengar är så klar inte allt men det är ett nödvändigt ont. Tyvärr är det så att när vi ska ner till Västerås nästa gång har vi gått in i en ny period på försäkringen så då måste vi betala en ny självrisk. Så nu gäller det att spara så vi har råd att hjälpa våran älskade Grimmen. Är man kommunanställd så är pengar något man har ont om. :cwy:

En kommentar till Ärru inte riktigt klok eller?

  • Kicki skriver:

    Huvva.. ja det är mycket pengar och jag har gjort likadant. Man blir galen om man ska tänka pengar och man värdesätter ju hunden så högt.
    Tack och lov för bra försäkringsbolag!

    Kram och fortsatt lycka till med allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: