Tänk för x-antal dagar sedan när vi besökte Sundsvalls hundgym första gången. Grim var alldeles i upplösningstillstånd och ville bara ta sig ur bassängen. Den tionde gången var det ganska ok. Då behövde vi inte agera lock på bassängen. Nu kan vi inte gå förbi vatten utan att den lilla randiga killen vill i och simma. Nu behöver han inte längre sin flytväst. Medans Bore plaskar runt i strandkanten beger sig den lilla randiga killen ut på ordentliga simturer. :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: