Började morgonen med en härlig långpromenad med grabbarna. Stannade och tränade på slutet av promenaden. Grabbarna var verkligen på G. Undrar om det är höstluften? En väldigt nöjd matte begav sig sedan hemåt för en härlig söndagsfrukost. Sedan var det dax för en träningstur på stan med lilla Grim. Marie och Ronja höll oss sällskap. Eftersom det är marknad i stan så blev det en hel del störningsträning. Träffade också min bloggvännina Pia när hon var ute på en motionsrunda. Trevligt att träffas in real, Pia! Jag blev lika nöjd med min lilla randiga kille som på morgonpromenaden. När jag kom hem blev det lite lunch och sedan gick jag och Ida ner på stan. Sambon stod i valstugan och pratade med folket. Jag köpte mig en fjolla (interna skämt mellan mig och Lena) dvs en handväska och strumpor till barnen. Blev sedan lite terapiarbete i form av märkning av Idas strumpor. Stressande för andra, rogivande för mig. Kvällen bjöd på Toy Story 3 med fröken Hultin den äldre samt Marie och Carro.  En härlig söndag helt i min smak! :biggrin:

5 kommentarer till En söndag helt i min smak

 • marg skriver:

  det lät ju härligt. Här det varit miljö & skördedagar och jag inhandlade honung från Skogså & bröd från Hundsjö, härligt! Maken politiserade på marknaden och pratade med folk. Var bjuden hos Eva på lunchfika och det var mysigt.
  Ha det bra säger: marg, farmor (morfar), mamma :heart: :blink:

 • Pia skriver:

  Kiknar av skratt när jag läser din blogg!

  För det första så undrar jag NÄR du var ute på DIN morgonpromenad då jag sedemera träffade dig på MIN morgonpromenad…Hahaha…

  För det andra så undrar jag om jag ingick i begreppet ”störningsträning”…Hahaha

  Det är alltid lika kul att träffa dig också Annelie! Du är en person som smittar med ditt glada och härliga humör!

  Ha en fortsatt fin vecka!

  Kram Pia :biggrin:

 • Erik skriver:

  Det är JAG som är ”störningsträningen”. Både för hundar och medmänniskor. :-)

 • marg skriver:

  :blink: Kära son vad är detta för självdestruktion.Undrar din moder. :biggrin: :heart:

 • Pia skriver:

  Tack Erik! :wink:

  //Pia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: