Nyss hemkommen med mina grabbar från SSRKs öppna träning. Åkte ut lite tidigare för att hinna träna lite extra med Gimmsen innan alla andra ekipage kom till platsen.  Började med Bore när passet satte igång. Övningarna vi gjorde passade utmärkt för min stora vita. Massa störningsträning som är svår att få till utan alla dessa ekipage. Superbra övningar!!!!! Den sista halvtimmen plockade jag ut Gimmen på banan. Han var lite fundersam över vad detta skulle innebära. Men fattade snabbt galoppen att det var med matte man skulle jobba med. Efter träningen fick Ronja och Joda leka lite. Passade då på att träna kontaktövningar med min lilla randiga kille. Gissa om min förvåning men han var klockren när jag kallade på honom. Trots att det for runt två svarta spökplumpar omkring honom. Jag är så stolt över mina pojkar så jag nästan spricker! :cool:

En kommentar till Jag är sååå stolt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: