Har nyss sett ett inslag på TV4s nyheter. Inslaget handlade om den lag som man har i Danmark där man förbjuder 13 raser av sk kamphundar. Jag tror jag blir tokig!!!! Självklart finns det hundar som inte ska få gå fritt på gatorna men så vitt jag vet så är det vi människor som ska lära dessa hundar hur man uppför sig. Det vore bättre att ha bättre koll på dom som köper hundarna, eller så ska vi kanske börja avliva farliga människor också. Är det nästa steg? :angry:

2 kommentarer till Snedvriden lag

  • marg skriver:

    Läste förra veckan i en tysk tidning att en kamphund käkade halvvägs upp en treårig pojke! Pojken dog! Nog tycker jag att såna hundar har inte hos människor att göra.

  • Annelie skriver:

    Marg: Jag tycker fortfarande att man ska fundera varför hundar blir på ett eller annat sätt. Visst kan det finnas hundar som har psykiska störningar (precis som vi människor) som inte borde få röra sig bland oss människor men jag tror en stor del beror på pilotfel. Ganska intressant när media blåser upp stora rubriker när det är sk kamphundar som är inblandade. Enligt statestiken så är våra ska familjehundar som leder statestiken bland angrepp mot människor. Varför får dessa inte lika stora rubriker?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: