Har fått svar på Grimmens höft och knä röntgen. Han har A höfter och knäna är ua. Jag känner mig som en heliumbalong. Ingenting kan göra mig på dåligt humör idag

Veterinärdata
Undersöknings datum Veterinär / Klinik Resultat
2010-11-17 Veterinärmottagningen Kusthöjden HD grad A
2010-11-17 Veterinärmottagningen Kusthöjden knäröntg, ua

Nu väntar jag bara på svar från Strömsholm ang hö bogen.  Men det tänker jag inte bekymmra mig för just nu. Nu ska jag bara njuta av underbara A och vackra knän. :biggrin:

5 kommentarer till Jag är sååå glad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: