Idag drog jag igång stora julbaket. Eftersom min egen matberedare bara rymmer en deg på en halv liter, så kändes det ganska tungt att börja göra degen för hand. Hade ju planerat att baka på minst två liter. Men då kom min kollega som en räddande ängel och erbjöd att jag kunde få låna hennes knådmaskin. Döm om min förvåning då jag såg maskinen. Det är en likadan som min mamma har. Väcker många minnen! Så nu har jag bakat så svetten lackade. Lussebullar med marsipan och vitchoklad i och vanliga kanelbullar. Jag hör till dom som tycker att man ska göra stora bullar. Varför göra små när man kan göra stora. Stora bullar rules! :wink:

Enligt Erik så blev dom väldigt goda!

En kommentar till Många bullar blev det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: