Vilken följetong! Ringd till veterinären idag ang Gimmens röntgen på bogarna. Blev glada besked ang hö bogen . Där har det stannat upp och han behöver inte opereras. Men (det berömda men) när det gäller den vänstra bogen som han har opererat sedan tidigare såg det inte så bra ut. Man såg artros och  lösa benbitar. Jag ska få prata med ortopeden imorgon så då får vi se hur det blir. Troligen blir det en till operation på vänster bogen. Jag tror jag ger upp! Känns så konstigt att det inte skulle vara bra eftersom han visar inga tecken på smärta eller något liknande. Men är det en benbit som är lös så kan den göra stor skada. Så det verkar som om det blir en tripp till Strömsholm igen. Får bli min och Eriks julklapp. God Jul! Jag bitter…..inte alls! :angry:

En kommentar till Ack den lycka som varar för evigt

  • marg skriver:

    Låter inte bra, kan en så ung hund ha artros? Jag trodde det var bara gamla tanter och gubbar som hade det.
    Kram marg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: