Vilken härlig dag! Förra året vräkte regnet ner på första advent. Nu skiner solen och snön gnistrar och härliga minusgrader. Kan det bli bättre? Jag och alla barnen har varit ute på gården och tumlat runt i snön. Alla njöt i fulla drag. Sedan blev det varm choklad och lussebullar. Nu bär det snart av in till stan och en väntande skyltsöndag. Önskar alla en härliga första advent! :wub:

Grim väntar på sin tur att åka! :biggrin:

Bore hittade en PET-flaska som han for runt med hur länge som helst. :heart:

Alla njöt i det vackra vintervädret. :smile:

2 kommentarer till 1a advent

  • Charlotte skriver:

    Vilket underbart väder det verkar ha varit idag. Själv så har jag jobbat natt och då när man tittade ut såg det inte så mysigt ut snö och blåst hela natten.
    Kram till er och hoppas ni får en riktigt mysig advent.

  • marg skriver:

    Det ser ju härligt ut! Önskar er en skön adventstid. :biggrin: Kramar Farmor :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: