……..eller till er som är nyfiken på mitt projekt i hallen och serveringsgången. När vi flyttade in hade någon av tidigare hyresgäster varit väldigt fantasifull och limmat på väggen och sedan kastat på sågspån. När detta torkat hade man målat över hela härligheten. Ni kan ju bara gissa hur vasst detta blev. Det gick inte att luta sig mot väggen utan att någon skulle tro att man varit i slagsmål med en vildkatt. Så efter en massa skrapande och repareringstapet och mängder med färg kan man nu luta sig mot väggen utan skrapsår. Eftersom både hallen och serveringsgången saknar fönster och därmed helt avsaknad av dagsljus,  fick vi gå på den vita linjen. Detta för att minska känslan av grotta så mycket det bara gick. Jag gick helt emot ”Simon och Tomas” tankar om att det inte behövs en färg som kan torkas av. Enligt dom är det ingen som torkar av sin vägg. Hos oss är det absolut ett måste! Vi är ju även en familj med barn vilket kräver mängder med förvaring, både för kläder, skor och koppel och dylikt. Ett annat måste är en bänk att sitta på när man ska hjälpa Ida på med kläderna eller när man ska knyta sina egna skor.

Min syster och hennes förstfödda besökte oss när Linus var strax under året. För er som inte vet är han nu 5 år och inget besök har blivit av. Självklart har jag träffat min syster när jag varit till Boden eller när vi har invaderat våran mamma i Umeå, men hon har inte lyckats ta sig till mig. Så för att hon ska få se hur jag har det så lägger jag upp några bilder på mitt lilla projekt.  Så min kära lillasyster, här är en del av mitt hem! :wub:

Serveringsgången.

Gissa om Ida blev förskräckt när hon såg att jag målade/skrev på väggen. :biggrin:

Ida ville självklart posera! :heart:

3 kommentarer till Till min syster……..

 • Jenny skriver:

  KANON fint. Tur att man har en bloggande stora syster så man kan se hur hon har de hemma. Men skam den som ger sig , mitt vad de är dyker jag upp i Härrna :silly: kramar från lilla syster

 • marg skriver:

  Så fint det har blivit! Händiga tjejen! Ska bli roligt att se det i verkligheten i sommar! Kramar! :heart:

 • Annelie skriver:

  Syster: Du är alltid välkommen! Kramen

  Marg: Du är efterlängtad! Kanske vi ska färga lite ögonbryn när ni kommer nästa gång? :cool:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: