Idag har jag och brudarna varit på ”Vårtan” (vårdkasen) och åkt slalom. För Ida var det premiärturen. Jag var en aning nervös eftersom jag aldrig åkt med en liten människa. Men det gick riktigt bra! Vi har en väldigt bra barnbacke här i stan, lite brant i början  och därefter planar den ut. I början så åkte hon mellan mina ben för att träna på att ploga. Gissa om jag kommer ha träningsvärk i både ben och rumpa imorgon. På den flacka delen av backen åkte jag baklänges och hon fick åka till mig. Ida skrattade så att det gurglade i hela hennes lilla kropp. Så roligt för både stor och liten. Moa susade iväg så fort liftkortet var införskaffat. Stortjejen! Hon hade fått nya skidor och jag var lite osäker om det skulle bli för svårt. Detta eftersom hennes gamla skidor var så korta jämfört med dom nya. Men det var inga problem! Duktig tjej! Vi hade en härlig dag i friska luften! Ser fram emot flera sådana dagar. Önskar bara att Erik kan hitta sig ett par skidor i rätt prisklass så att hela familjen kan umgås och aktivera sig tillsammans. :wub:

3 kommentarer till Slalom baby, slalom! (Ice age)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: