I söndags åkte Erik och tjejerna upp till Norrbotten. Erik skulle jobba och tjejerna skulle få kvalitets tid med farmor och farfar. Alltså skulle jag och grabbarna vara hemma alldeles själva från söndag till tisdag. Ensam hemma har jag inte varit sedan Moa föddes dvs över 9 år sedan. Jo en gång var jag hemma då Erik tog med sig tjejerna till Jörgen några timmar. Självklart var det lite skönt att bara rå om sig själv och grabbarna ett tag. Men en sak är säker, visst kan man ibland tycka att familjen suger musten ur en men samtidigt ger dom så mycket energi. Jag älskar min familj! Jag älskar mitt liv! :wub:

Ni kan ju gissa vad jag och grabbarna gjorde när vi var hemma själv, exakt tränade och åter tränade. Känns som om jag lever hundträning just nu. Men det ger resultat sakta men säkert!

Möttes av den här söta nosen när jag vaknade på måndagmorgon. Grimmen kände att han måste fylla husses plats. Han är så omtänksam! :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: