Grannen har skaffat en studsmatta. Gissa om alla barnen på Melrose place är överförtjusta. Dom har hoppat från morgon till kväll. Det enda som saknas är ett skyddsnät. Melrose place ska införskaffa ett nät till veckan för att hålla barnen på plats när dom utför sina akrobatiska konster. Måste ju erkänna att jag också varit uppe och hoppat. Riktigt roligt och väldigt jobbigt. Jag säger bara en sak: KNIP för kung och fosterland! :biggrin:

Grimmen fick inte vara med på studsmattan trots att han försökte gånger flera. Till slut gav han upp och jobbade på solbrännan istället! :cool:

3 kommentarer till Med massa hopp i benen

  • Gunilla skriver:

    Glöm inte solskyddsfaktor till Grimmen:), tycker han hunnit få bra färg redan:))

  • Annelie skriver:

    Gunilla: Här kör vi hög solskyddsfaktor till alla barnen. Säkerheten framförallt! Kram

  • marg skriver:

    Tjoho vad det ser roligt ut, man skulle vilja prova! En gång hade jag också en studsmatta men den var liten, studsade varje dag, kul, kul. kramar :w00t: :silly:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: