Idag har jag och Grim varit på praktik igen. Idag testade vi lite hämtaövningar och det gick riktigt bra. Alltid svårare när någon annan ska säga vad han ska göra. Dessutom har den här damen svårt med talet men det gick fint ändå. Träffade även en man som är rädd för hundar. Grimmen brydde sig inte om mannen utan började åma sig på golvet precis som om han ville säga att jag är inte farlig. Ska bli spännande nästa gång som vi ses om mannen är lika reserverad. Grimmen blev väldigt trött och det blev ju inte bättre av att det har varit väldigt varmt idag.

På torsdag börjar jag och Bore kurs i Rally-lydnad. Ska bli spännande att prova på något nytt. Tror att den här grenen passar farbror Borbjörn som handen i handsken. :biggrin:

Man blir så trött av att vara ute hela dagen och dessutom vara på praktik. :sleeping:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: