Ikväll har jag och Bore varit på kurs, Rally-lydnad. Superkul! Bore var taggad till tänderna. Roligt att prova på något nytt. Känns som en gren som kräver samarbete men inte så strikt som lydnadsgrenarna. Fartfyllt och roligt! Gäller verkligen att ha koll på höger och vänster. Tror jag får leta reda på en röd och grön vante . :wink: Grim fick träna passivitet och hämta övningar av namngivna föremål. Duktig kille!
Imorgon efter jobbet är det dax för årets premiär av viltspår. Gissa om grabbarna blev intresserade när jag tog fram älgskånkarna och blodet. Ska bli kul att se om dom kommer ihåg. Inte speciellt svårt att lista ut svaret på den frågan. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: