Visst jobbar man men vädret är ändå helt ok att jobba i. Det är inte någon riktig värme i luften och man blir inte helt slut. Eftersom vi är reducerad stryka på jobbet så finns det mer än nog att göra men jag tar en sak i taget. Förra året sprang jag och min sjukgymnastkollega runt som torra skinn och fick då tillsägelse av chefen att vi gjorde för mycket. Så nu tänker jag inte göra om det igen. Ingen som tackar en för att man jobbar som en iller.

Jag, tjejerna och grabbarna tog en tur till badet innan middagen. Blev en mysig timme med mycket skratt och stoj. Har även varit och tittat på Lena och Mjumsens nya bostad. Jättefint! Självklart blir man sugen på hus med egen tomt men då måste jag byta sambo och det är inte aktuellt. Vi har det  bra nu också. Det finns gott om plats för barnen (både fyrbenta och tvåbenta) att springa runt på samt sitta/ligga och njuta i skuggan. Trevliga grannar!

Bjuder en bild på våran säl! :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: