Den här veckan har verkligen rusat fram. På måndagsmorgonen hämtade jag och Grim upp Marie och Ronja för resa till Uppsala. På schemat stod hundträning till 100 %. Intensiva dagar men så otroligt lärorika. På måndagskväll blev det bara häng på hotellet eftersom krutet var slut i både människor och hundar. Vi fick hemläxa som våra trötta hjärnor skulle lösa. Såå nyttigt att träna att lägga upp en träningsplan. Tisdagen var lika intensiv med massor av nya tips. Nu har man laddat batterierna för att klara av att träna vidare.

Idag har vi haft projekt på jobbet. Alltid lika roligt men samtidigt svårt eftersom det är något helt nytt. Vi provar oss fram och än så länge verkar det fungera bra. Efter lunch testades brandsystemet på boendet där vi har vårdhundsprojektet. Självklart kunde vi inte utföra våran verksamhet pga oljudet från brandlarmen. Då tog vi en träningstimme på stan. Grim fick följa med som störning. Vi tränade följsamhet. Man känner sig så stolt när man kan gå med leende koppel bland människor, barnvagnar och andra hundar. Eftersom vi hade arbetskläderna på oss så syns vi och publik fanns det gott om. :cool:

Kompisarna Grim och Ronja :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: