Igår när jag ätit och äntligen slagit ner min trötta kropp i soffan, så vet jag inte riktigt vad som hände. John Blund måste ha hällt all sin sömnpulver över mig. Jag vet att Erik sa till mig att gå och lägga mig i sängen. Vaknade efter 11 timmar utvilad och väldigt pigg. Så skönt och kroppen behövde få vila. Men nu är jag på G igen. :cool:

Grabbarna har fått en första träningspass (kl är bara 8.45). Körde framförgående, hämta och knä. Riktigt nöjd över framstegen. :biggrin:

Skönhetssömn är bra för både stora och små. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: