Tänk vad min lilla kille har kommit långt i träningen till vårdhund. Absolut saknas det en hel del självkontroll men jag ska inte vara allt för kritisk. Idag fick Grim vara med vid två patientfall. Han var så duktig. Visst var han på G när vi närmade oss patienten men sansade sig snabbt. Han var så söt när han la sitt huvud i knät på en av damerna. Hon klappade honom mjukt över hela kroppen. Man såg riktigt hur tungt han låg med huvudet. Duktig kille! Det tar sig sa mordbrännaren. :biggrin:

Grim i sitt arbetstäcke. Min lilla elev! :wub:

3 kommentarer till Min lilla elev

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: