Efter pressmeddelandet om att Ronja nu är en diplomerad vårdhund så har våran ”projektnalle” gått varm. Jättekul  att så många är intresserade av vårat arbete. Igår hade vi bla en intervju med en taltidning från Sundsvall. Ska bli spännande att se hur den artikeln blev. Här kommer ex på artiklarna från allehanda och Sundsvalls nyheter. Gäller väl att njuta så länge vi är i rampljuset! :cool:

Västernorrlands första vårdhundsteam! :biggrin:

 

En kommentar till Hett villebråd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: