Varför ska det vara så svårt att lägga träningen på rätt nivå. Det är ju väldigt enkel, för träningsdagbok. Idag hade jag lagt upp träningen till 100 %. Tränade följsamhet och hundmöten. Tänk så bra det blir, lagom svårt men ändå på ett utmanande sätt. Grimmen visade verkligen var skåpet skulle stå och visade sig från sin bästa sida. Imorgon blir det mitt egentillverkade kontaktkoppel som får följa med på promenaden. Med det kopplet går det inte att fuska. Drar Grim det minsta i kopplet så går kontakten upp och vi är underkända. Men så bra som han fungerar nu vad gäller följsamheten så ska det nog gå bra. :cool:

2 kommentarer till Varför krångla till det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: