Måste bara berätta om Idas besök hos tandläkaren. Några av Idas dagiskompisar har vid flera tillfällen varit hos tandis men vägrat öppna munnen. Eftersom jag vet att vi har en dotter med mycket vilja så förberedde vi henne noga. Pratade mycket om vad en tandläkare gör och hur stolen man sitter i fungerar. Det Ida fastnade mest för var att man får en present om man har varit duktig. Erik fick den stora äran att följa med Ida till tandläkaren. Hon var så duktig! Hade suttit i stolen själv och gapat som en krokodil. Tandläkaren berömde hur fint hon skötte sina tänder. En stolt Ida kom hem med en sladdrig rosa ödla och en rosa tandborste. Jag vet inte vem som var mest stolt, föräldrarna eller Ida.  :blush:

Ida med en av sommarens sista blommor. :wub:

2 kommentarer till Duktig tjej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: