Just nu så känns det som om jag lever hundträning. Tar alla tillfällen i akt för att träna något moment. Nyttjar alla som kommer på besök för att få så mycket träning med olika personer. Självklart börjar träningen skörda frukt. Det känns så kul när Grim visar sina fina sidor när vi besöker praktikplatsen. Häromdagen så satt han med ryggen mot en patients ben. Då kramar damen om Grim och riktigt skakade honom. Hade detta varit för några månader sedan hade det varit ett startskott för megabus. Men nu satt han lugnt kvar och viftade på svansen. Man blir så stolt!

Grim är helt slut när han har varit på praktiken. Ofta blir han sittande och gungar lite innan han rinner ut i soffan och somnar. Så härligt att se att han är så avslappnad! :biggrin:

2 kommentarer till Lever träning

  • Jenny skriver:

    Ska bli roligt att se honom när ni kommer ( å dig förstås kära stora syster :wink: ) Får passa på att träna i ny miljö och framför allt med mina läskiga hundar :biggrin: :biggrin: . Längtar till ni kommer
    kram

  • Erik skriver:

    Lillemys liger troligen på min kudde och sover. Har fått rapporter om att det är vad som sker när jag är borta och jobbar. Fast det kan han ju vara värd. :-)

    @ Jenny: Din stora syster är ganska liten, även om hon är naggande god. ;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: