Idag har Frej varit hos doktorn för sin 12 veckors vaccination. Vi passade på att komma lite tidigare för lite träning (träningsnörd som jag är). Frej var lite fundersam över vågen men efter att han klivit på, så provade vi vid tre tillfällen till och då klev han på som han aldrig gjort annat. Dagens matchvikt låg på hela 8,9 kg. Vilken tungviktare! :wink: När vi kom in på rummet var inte bordet avtorkat så det var det första veterinären gjorde.  När hon sedan hälsade på Frej hade hon rejält med lukt på fingrarna och bordet stank av sprit. Men det bekymrade inte min lilla pralin. Perfekt med tanke på framtida arbetet. När det var dax för sprutan la veterinären en näve hundgodis på bordet och när det vankas mat finns det inget som kan stoppa min lilla kille. Mat är gott! Tror aldrig han uppmärksammade att han fick sprutan. :biggrin:

Min lilla punkis! :heart: Längtar tills pälskursen börjar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: