Han har verkligen många personligheter våran lilla Fnuttrick. Jag saknar verkligen min älskade Grim men Frej hjälper mig att komma över sorgen. Frej är absolut inte Grim men han har vissa delar som påminner om min Grim och det är ffa lusten att leva. Man blir så glad över att få ta hand om dessa älskvärda varelser. :heart:

Min lilla ängel! Aldrig att han skulle hitta på något bus eller……………………… :wink:

Hå och hej med pojken Frej! Våran egen lilla galenpanna!

En kommentar till Ängel vs Bängel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: