Jag har skippat gymmet och går nu på ryggkliniken och tränar på powerplate. Jag var otroligt skeptisk i början men man måste prova nya saker och ha ett  öppet sinne. Dom första träningstillfällena tyckte jag var så där. Jag hör till dom som gärna får träningsvärk. Då vet man att man har kört hårt med sina muskler. Men på fjärde gången var det en av naprapaterna som hade hand om träningen. Hon har även jobbat som personlig tränare. Hon körde rent ut sagt skiten ur min lilla kropp. Nu har jag tränat ca i ett år och jag kan bara säga att powerplate is the shit. Hur effektivt som helst och går fort. Effektivt in i minsta detalj. Helt min melodi! Mer tid över till annat! :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: