Hände en kul grej på jobbet här om dagen. På en demensavdelning på boendet där vi jobbar med vårdhund bor en man med beteendestörning. Han blir ofta arg och tar då till knytnävarna. Jag gick fram till honom och frågade vad som skulle göra honom glad. Då sa han att en promenad med hunden skulle få honom på bra humör. Jag for naturligtvis hem och hämtade lilla praktikanten. (Ronja var ledig för dagen. ) Vi tog en promenad utomhus och sedan fick mannen sitta och klappa på Frej. Min lilla pralin är ett riktigt lyckopiller. Dom arga känslorna var borta och kvar var en glad och harmonisk man. Fler utbildade hundar i vården, tack! :biggrin:

När Frej har varit på praktik är han ofta väldigt trött och då hittar man honom bakom fåtöljen i vardagsrummet. Mitt lilla :heart: !

En kommentar till Lilla praktikanten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: