Eftersom Ida har haft lunginflammation så hoppade vi slalombacken och blev kvar hemma på gården. Superväder med sol och härliga grader. Jag och Ida tillverkade en traditionell snögubbe med snygg frisyr. Moa däremot ska ju alltid vara värst och konstnär som hon är gjorde hon en modell av våran lilla Pralin. Blev riktigt bra. Självklart ska man äta ute när vädret bjuder på sin finaste sida. Frej och Bore for runt i snön och busade för fulla muggar. Blev en härlig dag som man skulle vilja stoppa i burk och ta fram en grå dag. :wub:

En glad konstnär i skapande anda. :smile:

Fullt ös på grabbarna! :biggrin:

Ida ordnar mun till snögubben. :tongue:

Kärlek! :wub:

Skapandet fortsätter. :cool:

Smakar alltid gott att äta ute. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: