Erik har köpt en juicepress. Jag är alldeles för slö för att själv göra juice men jag dricker den mer än gärna. Så på helgerna dricker vi härlig nypressad juice. Men våran lilla Ida är precis som min syster. Hon avskyr fruktköttet i drickan. Trots att det går att ställa in pressen på att inte ta med fruktköttet så kommer det med lite grann. Så då är det bara att göra som min kära syster. Fram med tesilen och sila bort eländet. :w00t:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: