Idag har min lilla bruna varit på praktik. Trots sin ringa ålder så känns det som om han har landat i sin blivande roll som vårdhund. Han hälsar lugnt och fint och trycker sig mot alla som vill hälsa på honom. Precis som vi har tränat. Duktig kille! Han lägger sitt söta huvud i knät på pensionärerna och älskar att bli kliad på. När vi tränar hemma kan han ha huvudet i knät ca 15 sekunder. På praktiken kräver jag bara 10 sekunder. Idag var vi ute med en farbror i rullstol. Frej gick fot med rullstolen och höll fokus på pensionären. Så perfekt!!!!! Jag är så stolt över min lilla gosse och man får inte glömma att han bara är 5 månader. :cool: Vi har tränat hämtaövningar hemma. Jag kastar tex en ärtpåse i en hink och Frej hämtar. Den färdigheten ska jag provar på praktiken nästa gång. :smile:

Jag är så tacksam att min syster hittade denna lilla kille åt mig och att Per-Åke gav mig förtroendet att ta hand om honom. :biggrin:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: