När man själv inte är på topp och man inte orkar aktivera sina grabbar som tidigare. Då är tuggben the shit. Husse åkte och shoppade lite och kom hem med dessa bjässar. Grabbarna blev självklart supernöjda. Ni behöver inte bekymra er för mina tvåbenta barn. I samma fart som snön tinar bort tinar alla barnen fram. Så roligt med alla dessa barn. Fullt ös ute på gården alltså! Så nu är det bara för mig att vräka basiluskan från min kropp med omedelbar verkan! :angry:

Husse är bäst………….just i denna stund iallafall. :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: