I helgen var Moa bjuden på kändismaskerad. Vi åkte till stadens bästa affär vad gäller maskeradkläder och presenter. När Moa säger att hon vill vara Taylor Swift blev jag ett stort ? Vem i hela världen är Taylor Swift? Kände mig så otroligt gammal.  Efter lite efterforskning är jag glad att meddela att ingen av mina vänner kände till denna lady. Efter lite velande bestämde sig fröken Hultin att hon skulle vara Katy Pery. Där hängde den lilla mamman med. Så gammal är jag alltså inte, tack och lov! Moa poserade framför kameran som om hon var en riktig stjärna (som hon enligt mig är). Våran lilla Ida ville ju inte vara sämre och härmade storasyster med hull och hår. Goungar! :wub:

Moa lånade mina skor. Nu får jag börja hålla i grejerna annars blir jag nog utan. Men det är ju kul att man har bra smak enligt dottern och ffa små fötter. :wink:

Våran lilla härmapa. :biggrin:

En kommentar till Copycat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: