Tänk att ju mer man vet om hundträning ju mer inser man hur lite man kan. Hur är det möjligt att jag har kunnat träna hund innan. Tur man har haft snälla hundar som har stått ut med mitt lärande. Har nu suttit och gått igenom olika aktiviteter som jag brukar köra med grabbarna. Har ju alltid mål med min träning………..trodde jag. Nu när jag benar upp aktiviteterna inser jag att vissa övningar är ju inte alls riktade mot målet. När jag är på jobbet analyserar jag ju alla aktiviteter för att dom ska passa mina patienter. Så nu ska jag även göra det i min träning med grabbarna. Benat ut vilka aktiviteter som passar under stress-kontroll, självkänsla, självförtroende, knyta an, koncentration osv. Hur kul som helst när man kommer in i tänket. Nu har jag gjort träningsplaner för båda grabbarna utifrån beteende, kriterier och tid. Kan bli en väldigt intensiv vår men ack så rolig. Ska bli kul att verkligen kunna utvärdera sin träning och mitt ”nya” tänk. :biggrin:

Ja du Frej det är bäst du vilar upp dig. Du skulle bara veta vad matte har på gång! :wink:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: