Tänk att man har klarat av att bära två barn i nio månader vardera. Satt och tittade på kort häromdagen och man blir ju lite lätt förskräckt hur man såg ut efter att man hade kläckt ut sina små änglar. Nu några år senare har kroppen format till sig. Absolut inte som innan man fick barn men någonstans måste det ju synas att man klarat av det. Man kan väl säga att man är som playdoo, formbar. :w00t:

Dåtid 2007: Rund och trind som en boll, på kvällen efter morgonens kejsarsnitt.

Dåtid 2001: Volangerna började vid hakan och vandrade neråt på kroppen.

Nutid 2012: Hot mama! :wink:

 

 

2 kommentarer till Formbar är namnet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: