Jag kan ju inte säga att jag är någon hejare på det här med att trimma hund ännu. Svårast tycker jag det är att få det jämt när man ska köra med klippmaskinen. Det jag saknar är en trimbordsgalge så att man kan få Frej att sträcka upp i halsen och på så sätt underlätta för att få det jämt. Har nu surfat runt på nätet och hittat massa fina bilder på hundar som är väldigt fint trimade. Så nu har jag samlat på mig idéer på hur jag vill att min lilla kille ska vara klippt. Men skam den som ger sig. När min lilla pralin är en glad pensionär kanske jag får till det här med trimning. :wink:

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: