Just nu känner jag att jag lever mitt liv som i en tromb. Allt bara snurrar omkring mig och jag försöker hålla alla bollarna i luften. Det gäller både på jobbet och privat. Klockan ringer halv 6 på morgonen och då startar dagen i 100 km/h. Sedan ökar det bara till att vara uppe i ljusets hastighet innan jag ska lägga mig. Egentligen förstår jag inte hur jag kan komma till ro när huvudet hamnar på kudden men jag svimmar nog av helt enkelt. Jag bjuder på en fin bild som jag tog på några av mina barn uppe i Boden där vi tillbringade påsken. :wub:

:heart:

 

En kommentar till Mycket nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: