Ikväll har hela familjen Lundström-Hultin ställt upp sig framför kameran. När jag skriver hela familjen L-H så menar jag verkligen hela familjen. Både tvåbenta och fyrbenta. Man måste nog vara lite tokig när man drar med sig alla sina barn till fotografen, speciellt våra som är lika aktiva allihopa. Men jag vill lova att alla skötte sig fint! Blev en perfekt träningsstund med hundarna eftersom dom fick ligga och vänta på sin tur och sedan klara av att koncentrera sig framför kameran. Vi fick se några bilder i Annikas kamera. Så fina kort! Längtar tills vi får tillgång till riktiga kort. Roligt att kunna vara med allihopa på kort, tillsammans. Vi har så fina barn, Moa, Ida, Bore och Grim. :wub:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: