Våran stora vita är så underbar. Vilken personlighet! Han har en ängels tålamod när det gäller sin lillebror. Frej kan vara en riktig pestråtta men Bore låter honom hållas. Till en viss gräns så klart. Men när det gäller tuggben så är han inte så givmild. Hittade honom på hundarnas soffa sovandes (snarkade för fullt) med sitt ben liggande mellan frambenen. Gäller att hålla koll så att inte lillbrorsan snor benet. Härlig syskonkärlek! :biggrin:

Mysbjörne! :heart:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: